1 af 5

Atop - Fiberoptik i verdensklasse

I forbindelse med konstruktionen af et nyt kontordomicil, har Atop valgt at indrette med fokus på en rå og moderne tilgang. Derfor var det naturligt at gøre brug af Raw Solutions produkter, som supplement til deres grundlæggende indretningsvalg. Heriblandt rå betonvægge, sorte gulve og lofter der sammen med betonen danner en naturlig dybde i rummet.

Råt og moderne

Den grå beton bliver komplimenteret af det sorte pulverlakerede stål, det grønne og levende mos samt planternes naturlige look. Det skaber hos Atop en atmosfære der forbinder industrielle designelementer og materialer med naturen og tilføjer liv til rummet.

Konstrast og dynamik

Det er ikke altid nemt at indrette store vægge, særligt da det ofte kræver store dekorationer for at fylde det tomme kanvas ordentligt. Derfor valgte Atop, i samarbejde med os, at få produceret et stort mosbillede udformet som deres logo. Det væghængte logo ses centralt ved indgangen til deres lager og ligeledes når man bevæger sig op af trappen til deres mødelokale.

Leder du efter flere idéer?

Udforsk vores flotte cases og find inspiration til dit næste indretningsprojekt!

Skal vi være din samarbejdspartner til din næste indretningsprojekt? Skriv til os og lad os tage en snak om dit kommende projekt.

Læs mere om Atop her

Du kan læse mere om selve Atop her

Læs mere her