Vi skaber rummet, sammen med dig

Hos Raw Solution har vi specialiseret os i at udvikle designs, som forener rå og elegante materialer. Materialer og designs der skaber en særlig atmosfære i rummet. Det er vores DNA, og er derfor det vi designer ud fra, når vi skaber unikke og indbydende arbejdsmiljøer til organisationer og virksomheder landet over. I vores optik har erhvervsindretning først og fremmest til formål at skabe et miljø, hvor man kan trives og føle sig inspireret, og hvor der er grobund for øget effektivitet. Derfor designer vi med en passion for at innovere og kombinere materialer, der bringer værdi til jeres arbejdsplads og medarbejdere.

Restaurant Alimentum

Et lækkert spiseområde og en eksklusiv Foodlab sektion med et touch af natur designet af Raw Solution

Læs mere her

Himmerland Golf og Spa resort

Himmerland Golf- og Spa resort har indrettet to stemningsfyldte restauranter med Raw Solution.

Læs mere her

Musikkens Hus, Aalborg

Ved Musikkens Hus var vores mål, at lave et godt samspil med bygningens ydre udseende og indre design i koncertsalen.

Læs mere her

Et inspirerende erhvervsmiljø

Vi arbejder med en passion for at skabe nye, utraditionelle løsninger, der går hinsides designtrends I er derfor garanteret en erhvervsindretning, hvor der er fokus på dansk designkvalitet og håndværk i førsteklasse. Jeres arbejdsmiljø skal naturligvis både bære en æstetik, som matcher jeres identitet, og derudover en funktionalitet, der matcher jeres behov. Hos Raw Solution udvikler vi indretningsløsninger med en industriel æstetik og inspiration fra minimalisme og simple udtryk. Det er designs der taler for sig selv og er unikke i sin enkelthed, som giver jeres rum kant og personlighed. I er derfor mere end velkomne til at række ud, hvis I behøver en kompetent samarbejdspartner til at skabe det rette arbejdsmiljø for lige præcis jer.

Mogens Daarbak Ejendomsselskab A/S

En bar i lækker vintage New Yorker

Læs mere her

Norlys Energy Trading

Kontorindretning med Raw Solution 

Læs mere her

Frisør Visti

Frisørindretning – skab en visuel identitet 

Se mere her

Raw Solutions DNA

Læs mere om hvordan vi hos Raw Solution arbejder og bringer eksklusive materialer sammen, for at skabe et unikt rum og en oase af velvære.