Find inspiration her

Hos Raw Solution har vi specialiseret os i at udvikle designs, som forener rå og elegante materialer. Materialer og designs der skaber en særlig atmosfære i rummet. Det er vores DNA, og er derfor det vi designer ud fra, når vi skaber unikke og indbydende arbejdsmiljøer til organisationer og virksomheder landet over. I vores optik har erhvervsindretning først og fremmest til formål at skabe et miljø, hvor man kan trives og føle sig inspireret, og hvor der er grobund for øget effektivitet. Derfor designer vi med en passion for at innovere og kombinere materialer, der bringer værdi til jeres arbejdsplads og medarbejdere.

Restaurant Alimentum

Et lækkert spiseområde og en eksklusiv Foodlab sektion med et touch naturen designet af Raw Solution

Læs mere her

Himmerland Golf og Spa resort

HimmerLand Gol- og Sparesort har indrettet to stemningsfyldte restauranter med Raw Solution.

Læs mere her

Musikkens Hus, Aalborg

Ved Musikkens Hus var vores mål, at lave et godt samspil med bygningens ydre udseende og indre design i koncertsalen.

Læs mere her

Et inspirerende erhvervsmiljø

Vi arbejder med en passion for at skabe nye, utraditionelle løsninger, der går hinsides designtrends I er derfor garanteret en erhvervsindretning, hvor der er fokus på dansk designkvalitet og håndværk i førsteklasse. Jeres arbejdsmiljø skal naturligvis både bære en æstetik, som matcher jeres identitet, og derudover en funktionalitet, der matcher jeres behov. Hos Raw Solution udvikler vi indretningsløsninger med en industriel æstetik og inspiration fra minimalisme og simple udtryk. Det er designs der taler for sig selv og er unikke i sin enkelthed, som giver jeres rum kant og personlighed. I er derfor mere end velkomne til at række ud, hvis I behøver en kompetent samarbejdspartner til at skabe det rette arbejdsmiljø for lige præcis jer.

Mogens Daarbak Ejendomsselskab A/S

En bar i lækker vintage New Yorker

Læs mere her

Norlys Energy Trading

Kontorindretning med Raw Solution 

Læs mere her

Raw Solution: Standard- og specialløsninger

Hos Raw Solution hjælper vi jer med at finde den optimale løsning til indretning af jeres erhvervslokaler. I kan frit vælge fra vores sortiment og sammensætte modellerne, som I ønsker, eller vi kan udvikle specialløsninger til jeres arbejdsmiljø. Vi sætter en dyd i at udvikle interiørløsninger med en bred vifte af variationer og sammensætningsmuligheder, så I opnår en større fleksibilitet og designfrihed i jeres arbejdsmiljø. Derfor udvikler vi løbende accessories til vores eksisterende modeller, så jeres interiør kan tilpasses i takt med, at jeres behov ændres. Hele vores produktion foregår på dansk jord, og derfor er I garanteret at få en producent, der har fingeren på pulsen under hele processen.

Frisør Visti

Frisørindretning – skab en visuel identitet 

Se mere her