Velkommen til Raw Solution

Hos Raw Solution er vi drevet af en dyb passion for at bringe unikke og nytænkende løsninger til dit rum. Vi tror på kraften af en oase - et sted, der ikke kun er fysisk tiltalende, men også tilbyder ro og harmoni. Vores engagement i at skabe rum, der både beriger og inspirerer, er kernen i vores arbejde.

Centered Break Line

Vores DNA

  • Egetræ | Tidsløst

    Egetræ er et tidløst valg, der aldrig går af mode. Vores FSC-certificerede egetræslammeller kombinerer den klassiske skønhed af træ med en bevidsthed om miljøet. Hvert stykke er omhyggeligt forarbejdet for at sikre den højeste kvalitet og holdbarhed, og det tilføjer en varm og indbydende atmosfære til enhver indretning.

  • Stål | Minimalistisk

    Det pulverlakerede stål udstråler en minimalistisk skønhed, der passer perfekt til moderne indretning. Dens rene linjer og slanke profil tilføjer en tidløs elegance til ethvert rum, mens den matte finish tilføjer en subtil luksus. Det sorte pulverlakerede stål gør det nemt at skabe en enkel, men alligevel raffineret atmosfære i dit hjem eller kontor.

  • Messing | Raffineret

    Messing er ikke kun smukt, det er også utroligt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og slitage. Vores messingdetaljer er designet til at holde og bevare deres skønhed i mange år fremover, hvilket gør det til et ideelt materialevalg for dig, der ønsker både luksus og holdbarhed.

Vi vil skabe et særligt rum med unikke produkter

RAW Solution er stiftet af Jesper Dam med det formål at skabe et innovativt, råt og elegant alternativ til det klassiske interiør. Fokus har altid været, og er den dag i dag, på synergien mellem stålets rawness og træets varme, som forenes af det gyldne messing – i vores optik giver det noget helt særligt til et rum.
For os skaber det et helt særligt rum. 

 
Denne synergi mellem materialerne, i en cocktail af god kvalitet, danner grobund for Raw Solution.


Vi arbejder ud fra ønsket om at skabe et særligt rum på et særligt sted. Det er muligheden for at have en oase at søge hen, når behovet for at kunne fordybe sig opstår. Når behovet for en uformel snak med venner og kollegaer opstår – eller når du bare lige vil have vinglasset ved hånden under madlavningen. 

 

Raw Solution er til dig der ønsker eksklusivt interiør og god kvalitet – interiør som skaber en unik atmosfære hvad enten det er på kontoret eller i stuen. 

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd

Alle vores materialer er nøje valgt for at give dig de bedste produkter. For os går kvalitetsmaterialer og godt håndværk hånd i hånd.  


Vores stål lakeres med en fin, sort pulverlak, som gør at stålet får en mat og finstruktureret overflade. Vores træprofiler produceres kun i massivt egetræ og er FSC godkendt – fordi vi vil det bedste for vores kunder. Træet kommer i to nuancer, da det oliebehandles med enten mørk eller lys olie.


Vi vil kun det bedste for vores kunder og derfor er vores materialer nøje valgt. Afstandsstykkerne i messing bliver specialdrejet og er ubehandlede, hvilket betyder at de patinerer over tid. 

Designet i Danmark | Produceret i Danmark | Skabt til et særligt sted. 

Alle vores produkter er designet og produceret i Danmark – i Nordjylland. 

Vores filosofi om Raw Elegance afspejles i alle vores produkter.
Det er interiørprodukter, som er designet til at skabe en unik atmosfære.