House of foods

Virksomheden House of Foods repræsenterer en fusion af Euro Poultry og Carmo Food Nordic. Med et nyt og innovativt koncept som deres kerne, var det afgørende for dem at etablere en identitet og et kontor, der afspejler dette visionære skift. Med en klar vision om at blive en ledende leverandør af fødevarer på tværs af kategorier, ønskede de at signalere indtræden i et nyt kapitel. Derfor samarbejdede de med Raw Solution for at udvikle et omfattende design til vægdekoration, samtidig
med at vores loftløsninger blev integreret i indretningen af kontorets lounge- og kaffeområder.

Design og vision

For House of Foods var det essentielt at implementere den nye brandidentitet, herunder det nye logo, i deres kontorindretning. I samarbejde med os udviklede de interiørløsninger, der centrerede sig omkring logoet som det primære udtryk. Dette inkluderede blandt andet store rammer med mos, hvor House of Foods-logoet blev dremhævet som kernen i deres forretnings-DNA.

Atmosfære og arbejdsmiljø i fokus

Et af House of Foods' primære fokuspunkter i forbindelse med deres fusion er at etablere et fremragende arbejdsmiljø for deres medarbejdere. På billederne nedenfor vises deres kantine, lounges og kaffeområder. Fokus har været at skabe små oaser, hvor medarbejderne kan trække sig tilbage fra deres skriveborde og dykke ned i samtaler eller helt slappe af i løbet af arbejdsdagen.

Kantine, festsal, fredagsbar

Som førende leverandør af fødevarer er det naturligt at prioritere en gennemtænkt kantineløsning for medarbejderne. Med deres eget køkken og køkkenpersonale har House of Foods valgt at gøre deres spiseområde dynamisk for at imødekomme den daglige frokost såvel som større arrangementer og konferencer. Dette inkluderer muligheden for at flytte rundt på borde efter behov. Derfor er vores mobile rumdeler S-model det naturlige valg til, hvad der i mange henseender kan betragtes som en restaurant på arbejdspladsen.

Svævende oaser

Deres tekøkken på førstesal har fået beklædt bagvæggen med mos, og et overhæng der skaber et område med natur og atmosfære. Da der er tale om et tekøkken hvor der ikke skal laves mad, kan man trygt have mos som bagvæg.