Skip til indhold

Følg os her

Kontakt os her

Den rå stil

Den rå stil fra 1960’ernes New York, hvor en ung generation af kunstnerisk personer begyndte at flytte ind i de store rå fabriksbygninger for at lave store kunstværker. Disse “fabriks studier” som også blev stedet hvor de boede og dermed boede de stort og råt. Bygningerne ville ofte have blottede mursten og rå stålbjælker. Det er her New Yorker stilen opstår fra og som ofte er afbilledet med rå mursten og sort lakeret stål.

Passion

Det har altid været en passion for os at skabe noget innovativt og kombinere forskellige materialer. Vores interesse er at tegne og konstruere nye, utraditionelle løsninger, der bidrager til et nyt og anderledes miljø.

For os består passionen i at gøre drømme til virkelighed, for både os og jer. For os handler det om at skabe noget, der giver værdi på arbejdspladsen eller i hjemmet.

De tre flader

Raw Solution arbejder i rummets tre flader loftet, væggene og gulvet. Ved at produkterne bygger på sammen udgangspunk, og sammen HANG ON, er det utroligt nemt at bruge flere af modellerne i en større sammenhæng og skabe et større miljø. Vores produkter ejer sig både til det private hjem, kontormiljøer og restauranter.

Tryk på den flade du ønsker at dekorer og se hvilke modeller der passer:
Loftet, Væggen og Gulvet

HANG ON 

Indretning og dekoration skal være nemt, sjovt og fleksibelt. På baggrund af dette er de fleste af Raw Solutions modeller bygget på et system som giver dig den største fleksibilitet og giver dig friheden til at eksperimentere med forskellige udtryk. Du kan altså ændre dine modellers udtryk ved simple at rokere rundt på tingene og dekorer modeller på ny. Ingen skruer eller forvirrende låsesystemer, blot HANG ON og skab dit nye design.

Rack System

Bring funktionalitet til vores lofthængte modeller med glasholdere. Holderen er bygget på Hang On system, hvilket vil sige, at holderen sidder “løst” monteret i U-profilen på de lofthængtemodeller og kan derved flyttes, eller afmonteres, alt efter behov uden skruer eller lignende.

Systemet egner sig perfekt til over hjemmebaren
eller bardisken i restauranten.
Køb glasholderen her

Fast monteret ben

Dette er praktisk hvis man ønsker at bruge det ovennævnte rack system på daglig basis eller til arbejdsmæssigt brug. Udtrykket vil fremstå mere solidt men stadig luftigt og elegant.

Vi laver ben efter din lofthøjde således, at modellen kommer ned i den højde som du ønsker. Der vil ikke være synligt skruer, da det er benene i sig selv der bliver monteret direkte i loftet.

Se vores lofthængte modeller her

Montering

Indretning skal være nemt, derfor gør Raw Solution meget ud af at vores modeller er lette at håndtere og kommer så færdige som muligt, så du hurtigere kan komme i gang med at få din inretningsidé ud i virkeligheden. Alt du skal bruge til montering er med i din bestilling, munis værktøj.

Speciale løsning

Vi ønsker at fremstille løsninger, som giver jer en oplevelse af sjæl og personlighed, der matcher jer. Vi går ind for nytænkning, da nytænkning er med til at bidrage til, at vores arbejde bliver mere meningsgivende, idet vi udarbejder løsningerne efter dit ønske.

Kontakt os, hvis du har en speciale opgave eller du ønsker nogle af vores modeller på andre mål, så finder vi sammen den rette løsning til dig

FSC godkendt træ

Dansk produceret

7-14 dages levering

Support